Οι δραστηριότητες αυτές σκοπό έχουν να λιώσουν τον πάγο που ίσως να υπάρχει αρχικά μεταξύ των φιλοξενούμενών μας ειδικά εάν βρισκόμαστε σε ένα διήμερο ή τριήμερο εργασιών. Είναι ήπιες , δεν διαρκούν πολύ και μας ομαδοποιούν ευχάριστα προετοιμάζοντας το έδαφος για το κυρίως πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Δραστηριότητες Εκκίνησης

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Σας δίνουμε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και μια καρτέλα με τα θέματα του διαγωνισμού. Μπορεί να είναι αντικείμενα, αφηρημένες έννοιες ή συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορεί ακόμα, το θέμα να είναι ελεύθερο. Όπως και να είναι, ο φωτογραφικός διαγωνισμός χρειάζεται φαντασία και κέφι... Τα τρόπαια περιμένουν!

Enlarge Image

Φουρνάρηδες

Πρόκειται να σας μετατρέψουμε σε φουρνάρηδες!! Διαχωρίζουμε τους ανθρώπους μας σε ομάδες. Δίνουμε ποδιές με το όνομα και το λογότυπό σας, σκούφους και όλα τα απαραίτητα σύνεργα για την παρασκευή ψωμιού. Αφού γίνει ένα ταχύρυθμο σεμινάριο αρχίζει ο αγώνας. Νικήτρια ομάδα είναι εκείνη που εκτός από εμφάνιση το ψωμί της θα έχει και την καλύτερη γεύση.

Enlarge Image

Αυγοάκατος

Δίνουμε υλικά στους συμμετέχοντες και μόνο ένα αυγό. Η ομάδα καλείται να κατασκευάσει μια ασφαλή άκατο με στόχο όταν την ρίξουμε να μην έχει σπάσει το αυγό.

Enlarge Image

Πυθαγόρας

Όλα τα μέλη της ομάδας δένουν με μαντήλια τα μάτια τους έτσι ώστε να μην βλέπουν. Ο υπεύθυνος της δραστηριότητας δίνει την άκρη ενός σκοινιού (μήκος περίπου 20 μέτρων) σε ένα μέλος της ομάδας χωρίς να το ονομάσει. Η ομάδα τώρα και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πρέπει να σχηματίσει ένα τέλειο τετράγωνο.

Enlarge Image

12 Ερωτήσεις

Δεν είναι μόνο η αντοχή και η δύναμη που καθορίζει τον νικητή. Εδώ έχουμε μια έκπληξη στους φιλοξενούμενούς μας. Εκεί που είναι κουρασμένοι ή σε ένταση τους δίνουμε ερωτήσεις ιστορικού ή γεωγραφικού περιεχομένου και συγκεκριμένο χρόνο να απαντήσουν.

Enlarge Image

Ζευγάρια για Πάντα

Όλα τα μέλη της ομάδας (ανά δύο) είναι δεμένα μεταξύ τους με σκοινιά μου χρησιμοποιούνται ως χειροπέδες. Προσπαθούν να δραπετεύσουν... αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει.

Enlarge Image

Ρωτήστε μας για προσφορά