Skip to main content

Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν περισσότερο ( από 3 έως 4 ώρες ανάλογα) και συνήθως αποτελούν μια ξεχωριστή και αυτόνομη εκδήλωση . ‘Όπως για παράδειγμα το Rock Band, που είναι μια δική μας επινόηση με τεράστια επιτυχία από το 2012, ή το Spy Game το οποίο μπορεί να διεξαχθεί μέσα σε ένα κτίριο ή σε ολόκληρη την Αττική με οχήματα μίνι σαν sequel του καταπληκτικού : The Italian Job!

Rock Band

Η τελευταία λέξη στις εκδηλώσεις ομάδας λέγεται Rock Band και είναι μια δική μας επινόηση.

Σας παρέχουμε: στολές, περούκες, αξεσουάρ, φέρνουμε ειδικούς μακιγιέρ, στήνουμε σκηνή με αληθινά μουσικά όργανα και αληθινά ηχητικά συναυλίας.Οι παίχτες μας βαθμολογούνται στην σκηνική παρουσία και ερμηνεία. Υπάρχει ηχολήπτης , τεχνικός φώτων, ειδικός εκπαίδευσης παρουσίασης και εφέ καπνού! Θα τραγουδήσουμε κομμάτια των : Kiss, Guns & Roses, Queen, Scorpions και τόσων άλλων Rock star! Οι βραδιές Rock Band είναι βραδιές Ροκ!! Είστε έτοιμοι;

The Dance Battle!

Μια ακόμη δική μας επινόηση είναι το : The Dance Battle!

Σας παρέχουμε: στολές, περούκες, αξεσουάρ, φέρνουμε ειδικούς μακιγιέρ, στήνουμε σκηνή με ειδική πίστα χορού, φώτα και ηχητικά συναυλίας. Οι ομάδες βαθμολογούνται στην σκηνική παρουσία, την μουσικότητα και την εκτέλεση της χορογραφίας. Υπάρχει ηχολήπτης , τεχνικός φώτων, ειδικός εκπαίδευσης παρουσίασης και εφέ καπνού ή πυροτεχνημάτων! Η χορογράφος μας θα σας μάθει συγκεκριμένες χορογραφίες αλλά φυσικά εσείς μπορείτε να τις εμπλουτίσετε ή και να τις απλουστεύσετε. Θα χορέψουμε κομμάτια όπως : Staying Alive, Ice Ice Baby, YMCA , Grease, Abba etc…

Περισσότερες Ειδικές Ομαδικές Εκδηλώσεις

Στίβος Μάχης

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν! Παντού μπορούμε να στήσουμε τον Στίβο Μάχης πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Δεν το παρακάνουμε όμως! ο χρόνος εδώ παίζει καθοριστικό ρόλο όμως και οι ποινές , δώστε λοιπόν προσοχή στις οδηγίες .

Tv 70's GAME

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι όπου διαχωρίζουμε τους φιλοξενουμένους μας σε ομάδες και διαγωνίζονται σε nock out games ανά δύο ομάδες, ενώ οι υπόλοιποι είναι το κοινό.

Θεματικά Πάρκα

Εδώ και δυο δεκαετίες στήνουμε θεματικά πάρκα δραστηριοτήτων σε χώρους ξενοδοχείων ή κτήματα . Τα πάρκα μας περιέχουν δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, για στελέχη και εργαζόμενους καθώς και τις οικογένειες τους.

Κυνήγι Θησαυρού

Κάθε ομάδα παραλαμβάνει ένα κουτί στο οποίο μέσα θα υπάρχει μια καρτέλα που θα αναγράφει του όρους για το "κυνήγι θησαυρού" καθώς και το σχετικό ερωτηματολόγιο. Το "κυνήγι θησαυρού" μπορεί να παιχτεί με 2 τρόπους: Δίνουμε το κουτί στις ομάδες από την αρχή της εντάξεώς τους και το παιχνίδι ισχύει ως την τελευταία μέρα. Δίνουμε το κουτί στις ομάδες σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης.

Μαγειρική

Σας δίνουμε όλα τα σύνεργα. Έτοιμοι; Πάμε! Η μαγειρική είναι μαγεία και απαιτεί θέληση, αγάπη και οργάνωση. Εάν τα μέλη της ομάδας σας πληρούν τις προδιαγραφές... θα φανεί στη γεύση!

Δωμάτιο Απόδρασης

Τα μέλη των ομάδων θα προσπαθήσουν να σπάσουν τους γρίφους, να βρουν κριμένα κλειδιά ,να βρουν πληροφορίες , να τηλεφωνήσουν, να πληκτρολογήσουν και να προσπαθήσουν να βγουν από ένα ειδικά προσαρμοσμένο δωμάτιο (αίθουσα)! Όταν βγουν θα τους περιμένουν και άλλοι μπελάδες (μυστικό).

Αποστολές

Οι αποστολές που θα αναλάβουν οι ομάδες είναι μια μικρογραφία του εργασιακού περιβάλλοντος. Σε μία εταιρεία ή οργανισμό οι άνθρωποι αναλαμβάνουν διαφορετικές υποαποστολές ενώ η αποστολή είναι κοινή και μία.

Θέματα Επικοινωνίας

Δίνουμε στην ομάδα διάφορες συσκευές επικοινωνίας, τηλέφωνο, ασύρματο, προβολέα για σήματα Morse, αυτοσχέδιους μηχανισμούς κ.α. Χωρίζουμε την ομάδα ή τις ομάδες, σε υποομάδες και δίνουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στο αρχικό σημείο το οποίο πρέπει να φτάσει χωρίς περικοπές στο τέλος. Μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική άσκηση επικοινωνίας για τους ανθρώπους της κοινωνίας.

Spy Game

Το παιχνίδι κατασκόπων είναι μια εναλλακτική πρόταση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στα χέρια τους ένα ¨αληθινό¨ σενάριο και φυσικά τον κατάλληλο εξοπλισμό.

The Italian Job

Αυτό το παιχνίδι κατασκόπων στηρίζεται σε στοιχεία της κινηματογραφικής περιπέτειας The Italian Job με πρωταγωνιστές...εσάς! Οδηγείτε Mini Cooper και ψάχνετε για αντικείμενα και ανθρώπους. Η πλοκή περιλαμβάνει ειδικά αυτοκίνητα, παράξενες τοποθεσίες, έξυπνους γρίφους και αναπάντεχες εκπλήξεις!

Ελικόπτερα

Η πρώτη εξόρμηση ελικοπτέρων στην Ελλάδα οργανώθηκε από εμάς και την Αερολέσχη Δεκελείας, στις 22 Απριλίου 2007 στην Λίμνη Πλαστήρα με 15 ελικόπτερα και πάνω από 40 φιλοξενούμενους. Διοργανώσεις με ελικόπτερα πάντα με τις καλύτερες συνθήκες. Τα ελικόπτερα πετούν για την υποστήριξή μας στο παιχνίδι κατασκόπων ή στις αποστολές.

Περιπέτεια στο Βουνό

Όλες οι δραστηριότητες της Αδρεναλίνης που είναι προορισμένες για το δάσος μπορούν να ενταχθούν εδώ. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στο περιβάλλον σας εξασφαλίζουμε εποικοδομητικές και ευχάριστες ώρες στα δάση και στα ψηλά βουνά της πατρίδας μας. Πρώτη θέση εδώ έχουν η περιήγηση - πεζοπορία, η άσκηση προσανατολισμού, η ορεινή ποδηλασία ή οι αποστολές, ή το παιχνίδι κατασκόπων.

Φουσκωτά Ανοικτής Θαλάσσης

Ειδικές θαλασσινές εξορμήσεις με φουσκωτά ταχύπλοα σκάφη 9 – 10 μέτρων. Στην διάθεσή μας στόλος 10 σκαφών χωρητικότητας 90 ατόμων για μικρές αποστάσεις ή πενήντα ατόμων για μεγαλύτερους πλόες.

Φρυκτωρία

Η Αδρεναλίνη μελετά και προχωρά σε αναβιώσεις δρώμενων από τους αρχαίους χρόνους. H φρυκτωρία είναι ένα μέσο επικοινωνίας από τους χρόνους εκείνους και εφαρμόστηκε σε πολλές εκδηλώσεις μας αφήνοντας τους φιλοξενούμενούς μας ενθουσιασμένους μετά την ολόθερμη συμμετοχή τους στην μετάδοση μηνυμάτων με το φως.

Κυνήγι Αισθήσεων

Κυνηγήστε τις έξι αισθήσεις σας. Στήνουμε έξι σημεία στον χώρο (πόλη ή χωριό, βουνό ή θάλασσα ή ακόμη και μέσα σε ένα κτίριο) που σχετίζονται με τις αισθήσεις μας: σημείο ακοής, σημείο αφής, σημείο γεύσης, σημείο όρασης, σημείο όσφρησης καθώς και ένα σημείο έκτης αίσθησης.

Mud Lovers

Η εμπειρία της τετρακίνησης μαζί μας είναι ξεχωριστή. Διαλέγουμε πολύ προσεκτικά τις διαδρομές μας ώστε να ενοχλούμε όσο λιγότερο γίνεται την φύση. Διαδρομές από 1 ώρα έως πολλές μέρες ανάλογα με τη διάθεση.

Ρωτήστε μας για προσφορά